Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ty jo,Shayne obsadil 7.miesto medzi najsexy mužmi sveta,gratulujem Shayne :)

Tu si prečítajte článok ,je zo stránky blesk.cz :

Na 10 tisíc žen z celého světa nyní vybíralo, která ze slavných mužských celebrit je nejvíce sexy. Výsledek přinesl britský dámský časopis New Woman - a je to jedno překvapení vedle druhého.

Tedy až na výjimky - první místo zcela neomylně obsadila hollywoodská ikona Brad Pitt (42).

Za ním následuje hvězda gayfilmu Zkrocená hora Jake Gyllenhaal (25), který na oblibě získal nominací snímku na Oscara.

Trojici uzavírá Orlando Bloom (28), jehož nevinnému pohledu zasněného chlapce dokáže odolat málokterá z dam.

Bramborovou medaili si ze čtvrtého místa odnáší Johnny Depp (42) a hned za ním stojí Clive Owen (41), známý například z nedávné role chladnokrevného drsňáka ve filmu Sin City. Šesté místo obsadil trenér britského fotbalového klubu Chelsea José Mourinho (42).

Na sedmé příčce se vyjímá hvězda seriálu X-Factor Shayne Ward (21), následován sedmým Danielem Craigem (37), který má v současnosti plné ruce práce s natáčením nejnovější bondovky Casino Royale.

Deváté místo patří britskému hráči kriketu Simonu Jonesovi (27) a první desítku nejkrásnějších uzavírá francouzský elegán Olivier Martinez (39), přítel zpěvačky Kylie Minogue.

Velké zklamání čekalo dosud nejoblíbenější trhače ženských srdcí: takovým fešákům, jako je George Clooney (44, 11. místo), Robbie Williams (31, 13. místo) nebo David Beckham (30, 14. místo), zbývají jen oči pro pláč.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář